Waar rekening mee houden na een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn?

Voor heel wat vrouwen geldt dat ze worden geconfronteerd met binnenste en / of buitenste schaamlippen die te groot zijn. Vele jarenlang werd hier eigenlijk niet of nauwelijks rekening mee gehouden. Tegenwoordig is daar gelukkig verandering in gekomen. Het laten uitvoeren van een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn zorgt er in de praktijk dan ook voor dat je te grote schaamlippen op een efficiënte manier aangepakt kunnen worden. Het gevolg is dat je terug zonder moeite zal kunnen sporten, maar ook geen pijn meer zal ervaren tijdens het vrijen. Wil je hier nu graag meer over te weten komen? Dan moet je vooral even snel verder lezen!

De eerste dagen na een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn 

Na het ondergaan van een schaaplipcorrectie Leidsche Rijn zal je kunnen vaststellen dat de schaamlippen niet alleen gezwollen zullen zijn, maar ook pijnlijk zullen aanvoelen. Bovendien is het mogelijk dat er ook sprake zal zijn van bloedverlies. Het bestrijden van de pijn die je zal ervaren is mogelijk door het innemen van pijnstillers. Bovendien wordt het zeker tijdens de eerste dagen volgend op de schaamlipcorrectie aangeraden om tenminste tien minuten om het uur even wat te koelen. De zwelling kan tijdens de eerste dagen volgend op de ingreep tegen worden gegaan door plaats te gaan nemen op een opgerolde handdoek.

Wanneer is vrijen terug mogelijk? 

Een zeer belangrijke vraag die veel vrouwen zich stellen die een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn hebben ondergaan heeft betrekking tot het moment waarop ze terug seksuele betrekkingen mogen hebben. In principe is het zo dat het merendeel van de klachten zullen verdwijnen tussen de 1 en 3 weken nadat de ingreep werd uitgevoerd. Volgens veel dames betekent dit meteen ook dat ze vanaf dat moment terug mogen sporten en terug seksuele betrekkingen kunnen hebben. Het feit dat er geen fysieke klachten meer zijn betekent echter niet dat ook het herstelproces volledig is voltrokken. Het wordt in de praktijk dan ook zeer sterk aangeraden om tijdens de eerste 6 weken volgend op de ingreep geen seksuele betrekkingen te hebben. Dit geldt overigens ook voor het sporten evenals voor het uitvoeren van intensieve taken. 

Is het laten uitvoeren van een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn interessant of niet?

Te grote schaamlippen kunnen een niet onaanzienlijk effect hebben op het comfort dat vrouwen elke dag ervaren. Het is immers zo dat schaamlippen die te groot zijn er niet alleen maar voor kunnen zorgen dat er pijn ontstaat bij het vrijen en / of bij het sporten. Daarnaast is het bijvoorbeeld zo dat heel wat vrouwen hier ook hinder van ondervinden op het moment dat ze gewoon een spannende broek dragen. De ongemakken die op deze manier worden ervaren kunnen het leven van de vrouw in kwestie sterk negatief beïnvloeden. Gelukkig is het zo dat het laten uitvoeren van een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn heel wat positieve voordelen met zich meebrengt. Wil jij dus met andere woorden ook eindelijk worden verlost van die vervelende pijntjes die het gevolg zijn van te grote schaamlippen? Dan zal je kunnen vaststellen dat een schaamlipcorrectie laten uitvoeren door een plastisch chirurg absoluut zeer interessant kan zijn!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *