5 redenen om Ultherapy te overwegen

Wat is Ultherapy?

Ultherapy is een populaire cosmetische procedure waarbij ultrasone energie wordt gebruikt om de huid van het gezicht en de hals strakker te maken en te liften. Het is een niet-invasieve behandeling, wat betekent dat er geen chirurgie of downtime bij betrokken is. Ultherapy kan worden gebruikt om een verscheidenheid van gebieden, met inbegrip van de wenkbrauwen, de kaaklijn en het decolleté te behandelen.

Redenen om Ultherapy te overwegen

Er zijn vele redenen om Ultherapy te overwegen als uw keuze voor gezichtsverjonging. Hier zijn vijf van de meest overtuigende

1) Ultherapy is niet-invasief – er komt geen chirurgie of downtime aan te pas

2) Ultherapy kan op maat worden gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen – of u nu op zoek bent naar algehele aanscherping en lifting of een specifieke behandeling voor rimpels, jowls of een slappe huid

3) De resultaten van Ultherapy zijn langdurig – in tegenstelling tot sommige andere behandelingen die na verloop van tijd herhaald moeten worden, zijn de resultaten van Ultherapy blijvend*

4) Er zijn minimale risico’s verbonden aan Ultherapy – in feite is het al sinds 2009 goedgekeurd door de FDA. Er zijn natuurlijk wel een paar risico’s verbonden aan Ultherap, maar die zijn minimaal. De meest voorkomende bijwerking is tijdelijke roodheid of zwelling, die meestal binnen een paar uur of dagen verdwijnt.

5) Er zijn weinig bijwerkingen verbonden aan Ultherapy – meestal alleen tijdelijke roodheid of zwelling die binnen een paar uur of dagen verdwijnt.Maar zoals bij elke medische ingreep is het belangrijk om een gekwalificeerde arts te raadplegen voordat u Ultherapy ondergaat. U kunt dit bijvoorbeeld doen op yourface.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *