Zorg goed voor je tanden

Goed zorgen voor je tanden is erg belangrijk, je tanden zijn ook onderdeel van je gezondheid. Om je tanden goed te verzorgen moet je 2x per dag je tanden poetsen en 1x in het half jaar een controle bij de tandarts houden. Toch kan het zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent.

Behandelingen aan je tanden

Er zijn zoveel behandelingen aan je tanden, voor een tandarts is dit allemaal bekend, maar weet je zelf wat er allemaal voor behandelingen zijn? Er zijn namelijk ook behandelingen die je zelf kunt aanvragen, bijvoorbeeld tanden bleken.

Zo heb ik mijn tanden laten bleken in Enschede en daar was ik heel erg blij mee, want het ziet er niet nep uit zoals bijvoorbeeld bij Gerard Joling. Het is een behandeling die afhankelijk van het gewenste resultaat weet hoeveel afspraken er nodig zijn. De behandeling gaat in principe zo:

Bij de eerste afspraak maakt de tandarts afdrukken van de onder- en bovenkaak en daar worden dunne bleek bitjes van gemaakt, deze worden helemaal op maat gemaakt. Bij de tweede afspraak krijg je die bleekbitjes mee en ga je dus beginnen met die behandeling. Vervolgens wordt er met de nacontroleafspraken gekeken hoelang de behandeling zal duren.

Resultaat 

Het gewenste resultaat kun je helemaal zelf bepalen, het is maar net hoe wit jij je tanden wilt hebben. Las jij op gegeven moment zegt dat je het zo wel mooi en goed genoeg vind, dan kun je tegen de tandarts zeggen dat het genoeg is zo en dan stopt de behandeling. 

Een wit en stralend gebit zorgt immers ook voor een mooie uitstraling, je tanden kunnen namelijk verkleuren van als die kleurstoffen. Dus deze behandeling zorgt voor een wit en stralend gebit, wat automatisch zorgt voor een verzorgde en mooie uitstraling. Het is maar net wat je zelf. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *